Wie is jouw Actuarieel Talent van het Jaar 2024?

prijs

Wie volgt Inge Lodder op als Actuarieel Talent van het jaar? Wie is jouw kandidaat voor de verkiezing van het Actuarieel Talent van het Jaar Prijs - 2024.

Op 3 oktober 2024 (save the date!) vind weer de jaarlijkse Dag van de Actuaris plaats! Tijdens deze dag wordt traditiegetrouw niet alleen de prijs voor Actuaris van het jaar uitgereikt, maar ook de prijs voor Actuarieel Talent van het jaar 2024!

Anders dan voorgaande jaren, wordt het Actuarieel Talent van het jaar, niet door de zaal gekozen maar door een aparte Talentenjury. Voor de jaarlijkse toekenning van het Actuarieel Talent komen die Actuarissen in aanmerking die een bijzondere bijdrage, met substantiële en aantoonbare maatschappelijke relevantie hebben geleverd, aan de ontwikkeling en/of toepassing van het actuariaat of het financieel riskmanagement.

De nominatie periode voor Actuarieel Talent van het Jaar 2024 is vanaf nu geopend. Vorig jaar kwam Inge Lodder als winnares uit de bus. Wie zou je dit jaar willen nomineren? Welke Actuaris zie je als een echt talent? Wie heeft er wat jou betreft een bijzondere bijdrage geleverd met maatschappelijke relevantie? Welke vakgenoot vult de rol van Actuaris op een unieke en bijzondere manier in die de moeite van het vermelden hier waard is?

Ook de Talenten jury gaan bij het beoordelen en de waardering van de inzendingen uit van:

  • Bijdrage aan het actuariële vakgebied;
  • Maatschappelijke relevantie en herkenbaarheid;
  • Voorbeeldfunctie/ hoe wordt de rol van actuaris ingevuld;
  • Visie op het vak.

Ben je of ken je iemand? 

Je kunt een Actuaris voordragen voor de Actuarieel Talent van het Jaar prijs 2024. Stuur een mailtje naar contact@actuaris.nl met vermelding van de naam van je kandidaat en geef bij voorkeur een korte toelichting.

Ook voor de Actuaris van het Jaar we op zoek naar voordrachten. Ben of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Laat het ons weten! >> https://www.careerguide.nl/artikel/wie-is-voor-jou-actuaris-van-het-jaar-2024

Gerelateerde vacatures

Bekijk ook eens deze vacatures

De Nederlandsche Bank
5.600 - 8.800
Medior
Amsterdam
HVG Law
Max. 900
Student
Rotterdam
Finner.nl
Marktconform
Senior
Rotterdam