‘Toekomstbestendig wonen komt steeds meer centraal te staan’

Commercieel Directeur Woonnu

Samen zijn we in staat om de enorme verduurzamingsopgave in te vullen. Een gesprek hierover met Hans Buursink van Nationale-Nederlanden en Marieke van Grol van Woonnu. Twee hypotheeklabels die begin dit jaar de samenwerking hebben geïntensiveerd.

Marieke van Grol is sinds dit voorjaar Commercieel Directeur van het duurzame hypotheeklabel Woonnu. Van Grol werkt sinds 2011 bij Nationale-Nederlanden en is verantwoordelijk geweest voor innovatieve productontwikkelingen en marktintroducties. Woonnu is vier jaar geleden begonnen als dochteronderneming van NN Bank met als doel de verduurzaming van de Nederlandse woningmarkt op de kaart te zetten.

Om de synergie tussen beide zelfstandig opererende teams te vergroten is begin dit jaar besloten om de banden tussen NN Bank en Woonnu te versterken en is Woonnu nu een hypotheeklabel binnen NN Bank. Elk vanuit een andere invalshoek zijn beide teams actief in dezelfde hypotheekketen. “Een intensievere samenwerking maakt de processen niet alleen efficiënter, beide teams kunnen ook veel van elkaar leren op het gebied van duurzaamheid”, vertelt Hans Buursink, Domein Lead Hypotheken bij Nationale-Nederlanden. “Als we uitdragen dat verduurzamen iets is wat je samen doet, dan moeten we dat ook zelf in de praktijk brengen. Woonnu en NN Bank zijn samen op weg om Nederland te verduurzamen.”

[....]

Gerelateerde vacatures

Bekijk ook eens deze vacatures

PwC
Marktconform
Senior
Amsterdam
Flynth
8.009 - 11.903
Senior
Meerdere lokaties
Flynth
3.171 - 5.323
Medior
Meerdere lokaties