Supersimple stuurt ‘complexe’ AI-native data analytics aan

journalist

Supersimple, het AI-native data analytics-bedijf, belooft dat haar platform elke gebruiker in staat stelt data te verkennen en complexe vragen te beantwoorden, ongeacht technische expertise.

door Adrian Bridgwater

Het bedrijf zegt dat zijn platform bestaat vanwege de noodzaak data-analysetools klaar te maken voor het AI-tijdperk, waarin inzichten niet alleen voortkomen uit hoog-over dashboardweergaven, maar uit diepgaande specifieke vragen en verkenningen. Dat complexe proces beschikbaar maken voor niet-technische gebruikers is waar AI om de hoek komt kijken.

Business Intelligence (BI) en data-analysetools vandaag de dag zijn een combinatie van statische dashboards en ChatGPT-achtige chatinterfaces. Plat en inspiratieloos, vindt Supersimple dit amalgaam van twee technologische werelden. Het bedrijf zet hoog in op een toekomst waarin bedrijfssoftware in het AI-tijdperk er niet uitziet als chatbots, maar waar medewerkers de beschikking krijgen over zeer specifieke gegevensinzichten in plaats van een paar grafieken op hoog niveau.

[....]

Gerelateerde vacatures

Bekijk ook eens deze vacatures

De Nederlandsche Bank
5.600 - 8.800
Medior
Amsterdam
HVG Law
Max. 900
Student
Rotterdam
Finner.nl
Marktconform
Senior
Rotterdam