De impact van innovatie

ARAG

Terugblik op het ARAG Acces to Justice Congres: Sleutelfiguren uit de werelden van de technologie én het internationale recht bogen zich over de cruciale vraag hoe we voor iedereen in onze maatschappij universele toegang tot het recht kunnen creëren.

Sleutelfiguren uit de werelden van de technologie én het internationale recht ontmoetten elkaar tijdens het internationale ARAG Access to Justice Congres. Samen met 250 prominente relaties en business partners uit 16 landen bogen zij zich over de cruciale vraag hoe we voor iedereen in onze maatschappij universele toegang tot het recht kunnen creëren. Onder de sprekers waren futurist Gerd Leonhard, Zack Kass (voormalig OpenAI), mensenrechten activist Ayo Tometi en advocaat en human rights activist Amal Clooney.

“Door toegang tot het recht te verbeteren, versterken we het vertrouwen in onze democratische instituties.”, stelde Renko Dirksen, Speaker of the Management Board van ARAG SE, in zijn openingsstatement van het ARAG Access to Justice Congres 2024. Zijn woorden verwezen naar het centrale thema van de conferentie: empowerment. ARAG SE zette zich met deze conferentie neer als toonaangevende stem in de wereld van het recht. Na een warm welkomstwoord door Renko Dirksen en onze eigen CEO Marc van Erven, nam dagvoorzitter Rick Nieman de leiding bij het uitdiepen van de centrale vraag van de dag: hoe empoweren we mensen, de maatschappij en organisaties om ook in de toekomst toegang tot het recht te verkrijgen?

Lees verder >>


Gerelateerde vacatures

Bekijk ook eens deze vacatures

De Nederlandsche Bank
5.600 - 8.800
Medior
Amsterdam
HVG Law
Max. 900
Student
Rotterdam
Finner.nl
Marktconform
Senior
Rotterdam